Energetische healing

Healing door Chi energie


"Chi/Qi/Ki" kan omschreven worden als Universele Energie, vitale levenskracht energie of gewoon energie.

Alles in de schepping bestaat uit energie die trilt op verschillende frequenties. In levende wezens stroomt de energie niet alleen vanuit de fysieke voeding, maar door het lichaam in paden (meridianen) en in energiecentra (chakra's). Chi, (Qi of Ki) is de energie van het leven zelf, een evenwicht van Yin en Yang, positief en negatief, elektromagnetische energie die door alles in de schepping stroomt. Chi kan eventueel omschreven worden als een elektromagnetisch verschijnsel, als een vorm van lichtenergie, als een vorm van bio-elektromagnetische energie of elektriciteit.

Chi is in een staat van voortdurende flux, eindeloos transformerend van het ene aspect van chi in het andere. Het wordt nooit gecreëerd of vernietigd, het verandert slechts in zijn manifestatie. Om een vreugdevol gezond en gelukkig mens te worden, moeten we een dynamisch en harmonieus geheel worden van alle aspecten van chi.

Harmonieuze, evenwichtige en vrij stromende chi resulteert in gezondheid, terwijl stagnerende, geblokkeerde of onevenwichtige chi tot ziekte leidt.


Ik gebruik de universele Chi energie om blokkades in jouw energieveld op te heffen. Hierdoor kom je meer in balans. Dit kan gecombineerd worden met een begeleide  ademsessie indien gewenst,


Mijn helende talent is aangeboren en heeft zich ontwikkelt door Transformational Breath ademsessies, Shamballah Reiki inwijding, inwijdingen via Chaas, Oneness blessings, "Awaken Your Light Body" van Orin en Daben.


Neem contact met mij op om een sessie te boeken.